The Definitive Guide to بیماری لوپوس خودایمنی
The Definitive Guide to بیماری لوپوس خودایمنی
Blog Article
در این دسته از نوزادان قلب آنها نمیتواند به درستی کار پمپاژ طبیعی خون را به صورت ریتمیک انجام دهد و آنها باید از ضربان ساز استفاده کنند.
شتاب بالاتر از حد طبیعی ممکن است نشان دهنده یک بیماری سیستمیک مانند لوپوس باشد.
التهابات ناشی از لوپوس می تواند به سیستم گوارش گسترش یابد و به اندام هایی مانند پانکراس و کبد آسیب هایی وارد کند. این بیماری همچنین می تواند باعث نشت پروتئین از روده شود.
لوپوس نوعی بیماری خود ایمنی است که دلیل اصلی آن هنوز شناخته نشده است.
اگزما مالار: اگزماهای پروانه مانندی که اطراف گونه ها و بینی وجود دارد.
این افراد با خطر جدی مواجه هستند و باید به آنها توجهی ویژه شود.
با آزمایش ادرار میتوان میزان پروتئین یا گلبولهای قرمز خون را تعیین کرد.
لوپوس یک بیماری خودایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن، به بافتها و اندامهای خود حمله میکند.
لوپوس میتواند باعث التهاب عضلات قلب، شریانها یا غشای اطراف قلب (پریکاردیت) شود. شانس ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و حملات قلبی نیز به شدت افزایش مییابد.
بیماری لوپوس اریتماتوز به کلیهها آسیب وارد میکند و نارسایی کلیه باعث بروز تورم در پاها تاثیر بیماری لوپوس بر جنین میشود.
ایجاد برخی تغییرات در سبک زندگی می تواند به بهبود عوارض بیماری لوپوس کمک کند. بیشترین خطر ناشی از این بیماری، بروز بیماری های قلبی عروقی است و به همین دلیل پزشکان توصیه می کنند که یک رژیم غذایی سالم متناسب برای سلامت قلبتان داشته باشید.
کسانی که علائم جدیتری دارند نظیر آسیب ارگانهای داخلی بدن، ممکن است به همراه داروهای دیگری که سیستم ایمنی بدن را سرکوب میکنند، به میزان بالایی از داروهای کورتیکواستروئیدها نیاز داشته باشند.
به این حالت، پدیده رینود گفته می شود که بر اثر باریک شدن (تنگی) عروق خونی ایجاد می شود و باعث کاهش خون رسانی به انگشتان دست یا انگشتان پا می شود. زخم های دهانی نیز ممکن است ایجاد شود که امکان برگشت مکرر آنها وجود دارد. مو
سیگار کشیدن: از آن جایی که در دهه های گذشته تعداد افراد مبتلا به لوپوس زیاد شده است، ممکن است علت آن تماس زیاد با تنباکو بوده باشد.